Johan Verstreken onthult hoeveel plastische chirurgie kost in Turkije

0
Johan Verstreken onthult hoeveel plastische chirurgie kost in Turkije
Foto: VRT

Johan Verstreken onthult in TV Familie dat hij in Turkije een haartransplantatie én een ooglidcorrectie liet uitvoeren. De presentator praat ook openhartig over wat die ingrepen hem gekost hebben. “Reken op zo’n 1700 euro, afhankelijk van je wensen voor een haartransplantatie. En een ooglidcorrectie boven en onder kost een slordige 1400 euro, voor beide ogen.”

Ook nieuwsanker Dany Verstraeten liet dergelijke ooglidcorrectie uitvoeren en de haartransplantatie is populair bij heel wat BV’s. Gunther Levi, Wout Bru, Nicolas Liébart en Filip D’Haeze gingen Johan Verstreken al voor. In Nederland heb je ook een haarkliniek maar daar kost zo’n transplantatie zes keer zoveel als in Istanbul, weet Johan Verstreken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven