Zwemt Zita Wauters straks in de miljoenen?Is toekomstige schoonvader van Zita nog rijker dan haar ouders?

0
Zwemt Zita Wauters straks in de miljoenen?Is toekomstige schoonvader van Zita nog rijker dan haar ouders?
Foto: Photo News

Is het broodje van Zita Wauters gebakken? Zij en haar lief, dat lijkt een goede match te zijn. Zita is samen met Ralph, de 15-jarige zoon van Elke en Jean-Marie. Deze laatste is één van de vennoten van het softwarebedrijf Image Line.

Dag Allemaal weet dat het bedrijf meer dan 10 miljoen klanten heeft. Zo maakte het bedrijf zo’n 20 jaar geleden de cd-rom’s die van het populaire tv-programma ‘Blokken’ werden uitgebracht. Vandaag de dag is het bedrijf vooral bezig met het maken van software om muziek te maken op de computer. FL Studio heeft meer dan 10 miljoen gebruikers en daar komen er jaarlijks nog bij. Kassa kassa dus, zeker als je weet dat het goedkoopste pakket 89 euro kost en je kan upgraden tot 800 euro. De cijfers in de meest recente jaarrekening zijn best wel indrukwekkend te noemen. Met winstcijfers van ruim 23 miljoen euro (voor de belastingen geïnd werden) mag Image Line best een gezond bedrijf genoemd worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven