Nu heeft James Cooke een goede reden om jaloers te zijn op zijn Dorian

0
Nu heeft James Cooke een goede reden om jaloers te zijn op zijn Dorian
Foto: Photo News

Eén jaar voor zijn huwelijk kan Dorian, het lief van James Cooke, al zeggen dat hij zijn vrijgezellen achter de rug heeft. Afgelopen weekend organiseerden goede vrienden Wout Verstappen, Fien Huisman, Charlotte Verduyn en Ilse Hamminga de vrijgezellen van Dorian Liveyns. En het werd een prachtige dag waarop Dorian van de grond mocht, letterlijk van de grond mocht. Hij mocht namelijk een duosprong maken, kwestie van klaar te zijn voor dé grote stap in de zomer van 2021.

Normaal gezien zouden Dorian en James volgende maand trouwen, maar door de coronamaatregelen stellen zij hun feestje uit. Maar omdat het vrijgezellenfeestje toch al vastgelegd was, besloot het gezelschap dat moment te laten doorgaan. Dorian werd serieus op de proef gesteld, maar mocht dus ook een duosprong doen en dat vond hij ongelooflijk tof. Ja, dat zal wel.

Dorian is er al vanaf, het is nu aan Gert Verhulst om dé grote dag van James nog te organiseren. Als dat maar goed afloopt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven