Jan Verheyen onthult vreemde fascinatie: “ik vind het fijn om met vuur bezig te zijn”

0
Jan Verheyen onthult vreemde fascinatie: “ik vind het fijn om met vuur bezig te zijn”
Foto: VRT

Schuilt er een kleine pyromaan in Jan Verheyen? De 57-jarige regisseur vindt een vuurkorf alvast supergezellig. “’s Avonds steek ik het vuur aan en hou ik het aan de gang. Op zo’n avond gaat er heel wat hout door. De pyromaan in mij vindt het fijn om met vuur bezig te zijn,” onthult Jan Verheyen. “Ik kan er uren naar kijken, zo fascinerend.”

Zijn bijnaam is dan ook The Lord of the Fire, lacht Jan Verheyen in het weekblad. “Met vuur moet je natuurlijk voorzichtig zijn, maar tot nu toe zijn er geen ongelukjes gebeurd,” klinkt het bij Jan Verheyen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven