Dina Tersago neemt belangrijke beslissing over haar huwelijk: “dat gaat zomaar niet”

0
Dina Tersago neemt belangrijke beslissing over haar huwelijk: “dat gaat zomaar niet”
Foto: PhotoNews

Dina Tersago heeft belangrijke lessen getrokken uit de lockdown. In samenspraak met haar echtgenoot Wim nam ze een belangrijke beslissing: “Wat Wim en ik vooral besloten hebben, is dat we in de toekomst zullen proberen om meer als gezin thuis te zijn,” onthult Dina in Dag Allemaal.

“Wij hebben een chaotisch leven, met weinig structuur. Dat was nu helemaal anders. Samen soep maken en balletjes rollen, iets bakken, samen tafelen: zo plezant,” beschrijft Dina Tersago de periode van de lockdown. “We moeten daar echt meer tijd voor maken, voor zulke gezinsmomentjes.”

Dina Tersago gaat dan ook proberen om dat meer gestructureerde leven aan te houden. Al wordt dat geen sinecure. Minder werken? “Graag, maar dat gaat zomaar niet,” beseft Dina Tersago maar al te goed.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven