Dave Wauwermans krijgt pak ‘fake news’-reacties op nieuwe post

0

Kent u Dave Wauwermans nog? Enkele jaren geleden nog als de grote matrassenkoning te zien in ‘The Sky Is The Limit’ op VIER.
Zondag kreeg de zakenman bakken kritiek over zich heen op de sociale media. Op Facebook schreef Wauwermans net na de middag dat men in Brussel beslist had om alle horeca na middernacht weer te sluiten. “Voila sé in Brussel beslist: na middernacht alle horeca weer dicht!!! Wat gaat dat geven!”, schreef Wauwermans.

Het bericht van Dave Wauwermans is toch wel opvallend, vooral omdat er op dat moment nog niets bekend was van wat de verschillende regeringen zondag besproken hadden. Heel wat mensen reageerden dan ook met ‘Fake news’ op het bericht van Dave Wauwermans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven