Sam De Bruyn doet opvallende uitspraak: “dat soort prikkels vraagt veel energie”

0
Sam De Bruyn doet opvallende uitspraak: “dat soort prikkels vraagt veel energie”
Foto: Qmusic

Radiomaker Sam De Bruyn doet in Story een opvallende uitspraak over zichzelf. Tijdens de lockdown besefte Sam De Bruyn dat hij toch vrij introvert is. En soms wat tijd voor zichzelf nodig heeft. “Ook omdat ik anders te snel afgeleid ben,” geeft de presentator toe.

“Als ik op de redactie werk en rondom mij drie groepjes mensen staan te babbelen, dan luister ik onbewust mee. Dat soort prikkels vraagt veel energie, want eigenlijk wil ik gewoon werken op dat moment,” onthult Sam De Bruyn.

“Thuis kon ik me uiteraard meer afsluiten. Dus nu weet ik dat ik me af en toe wat meer moet afzonderen. Zo kan ik een betere vriend, collega, radiomaker én partner zijn,” klinkt het positief bij Sam De Bruyn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven