Liandra Sadzo onthult: “ik krijg seksueel getinte berichten”

0
Liandra Sadzo onthult: “ik krijg seksueel getinte berichten”
Foto: VRT

Liandra Sadzo is dankzij rollen in D5R, #LikeMe en De Buurtpolitie immens populair bij het jonge volkje. Ook als influencer heeft ze een pak volgers op Instagram, maar daar krijgt ze niet alleen complimentjes op haar sexy lingerie- en bikinifoto’s.

“Als influencer werk ik samen met verschillende lingeriemerken, en daar horen uiteraard foto’s van mezelf in lingerie of zwemkledij bij,” vertelt Liandra Sadzo in Story.

Haar volgers op Instagram zijn vooral meisjes en jonge vrouwen, maar soms krijgt Liandra Sadzo ook wel seksueel getinte privéberichten van jongens. “Die verwijder ik wel meteen,” klinkt het duidelijk bij de actrice.

“Er zijn ook voetballers die langs die weg weleens een conversatie met mij proberen aan te gaan, maar daar ga ik nooit op in.” Liandra Sadzo begrijpt niet waarom jongens en mannen haar volgen op Instagram aangezien haar posts altijd over mode en make-up gaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven