Kim Clijsters wint ook tweede wedstrijd sinds comeback

0
Kim Clijsters wint ook tweede wedstrijd sinds comeback
Foto: Photo News

Kim Clijsters is goed bezig, zij heeft tijdens een demonstratietoernooi gewonnen van de nummer 4 van de wereld. Clijsters won met 5-3 van Sofia Kenin, de winnares van de Australian Open. In het World Team Tennis in wint de persoon die eerst 5 games wint. Het gaat dus telkens om korte wedstrijden.

Dit soort werk bevalt Kim Clijsters goed, tijdens het toernooi won Clijsters al twee opeenvolgende wedstrijden waarin zij telkens een goede opslag had.

De echte test van Clijsters moet nog komen van zodra er echte wedstrijden van meerdere sets worden gespeeld. Daarbij zal de stress hoger oplopen en het is nog maar de vraag hoe Kim Clijsters daarop zal reageren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven