Sven Ornelis haalt uit naar Anke Buckinx: “Het wordt verdorie tijd!”

0
Sven Ornelis haalt uit naar Anke Buckinx: “Het wordt verdorie tijd!”
Foto: Photo News

Een post van Anke Buckinx op Instagram lokte een wel heel duidelijke reactie van haar collega Sven Ornelis uit. Anke verbleef de afgelopen dagen in Zwitserland om er een huwelijk bij te wonen. De bruid besloot zaterdagavond tijdens het afsluitende feest haar bruidsboeket over haar schouders te werpen en Anke Buckinx was toch wel de gelukkige zeker.

Anke en haar vriend verloofden zich in juni 2018, maar getrouwd zijn zij nog steeds niet. Maar in theorie is Anke nu de volgende die gaat trouwen en daar reageerde Joe-collega Sven Ornelis met de boodschap “Het wordt verdorie tijd!” op.

Dit bericht bekijken op Instagram

Boeketje gevangen. I’m NEXT 🤪

Een bericht gedeeld door Anke Buckinx (@abuckinx) op

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven