Trisha: “ik breek helemaal met mijn verleden”

0
Trisha: “ik breek helemaal met mijn verleden”
Foto: Photo News

Trisha werd geboren als Patricia Govaerts, maar de zangeres liet onlangs haar voornaam officieel wijzigen naar ‘Trisha’. De 37-jarige zangeres wou niet langer met de naam die haar ouders haar gaven door het leven gaan, vertelt ze in Dag Allemaal.

“Ja, ik heb mijn ouders nu echt opzijgeschoven,” vertelt Trisha niet zonder enige trots in Dag Allemaal. Op termijn wil de zangeres ook haar familienaam aanpassen, maar of ze het aandurft om die naar Harhuis te veranderen, de achternaam van echtgenoot Kurt, weet ze nog niet.
“Je weet nooit of het op een dag verkeerd gaat tussen ons. Ik heb soms rare kuren, hé,” onthult Trisha in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven