Kate Ryan: “Ik was niet klaar voor het grote succes”

0
Kate Ryan: “Ik was niet klaar voor het grote succes”
Foto: Photo News

Herinnert u zich de eerste hit van Kate Ryan nog? ‘Scream for more’, daarvoor morgen we al terug naar het begin van deze eeuw. Het was destijds één van de weinige Engelstalige nummers van Kate Ryan, korte tijd later zou zij voor het Frans kiezen. “Toen was het me duidelijk: nu zijn we iets begonnen wat groots is. En ik was daar niet klaar voor. Ik was 20, wist niks van financiële zaken. Ze fluisteren je maar wat in… achteraf bekeken was dat iets vies”, vertelt Kate Ryan in Het Belang Van Limburg.

Moest Kate Ryan toen geweten hebben wat zij nu weet, ze zou één en ander anders aangepakt hebben. “Iedereen wilde ies van me. Eigenlijk was ik te jong en te weinig begeleid. Ik kan jonge artiesten alleen maar aanraden om niet alleen een goeie manager te zoen maar ook een goede coach, iemand die je vertrouwt. Dat is niet te onderschatten: zoek goeie emotionele begeleiding”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven