Ongewenst bezoek bij Ruud Vormer

0
Ongewenst bezoek bij Ruud Vormer
Foto: Photo News

Ongewenst bezoek bij Ruud Vormer
Ruud Vormer, de kapitein van Club Brugge, is zaterdag het slachtoffer van een inbraakpoging geworden. Op het ogenblik dat hij onderweg was om een oefenmatch tegen KV Mechelen te spelen, probeerden inbrekers zich toegang tot de woning van Ruud Vormer en zijn vrouw Roos America te verschaffen.

De inbrekers waren mogelijk op de hoogte van het feit dat er niemand thuis was, Roos was zaterdag jarig en op haar sociale media was duidelijk te zien dat zij samen met andere familieleden van een vakantie in Ibiza geniet.

Toch noemt Ruud Vormer de inbrekers op Instagram ‘domme jongens’. Zij slaagden er namelijk niet in om een deur open te breken en binnen te geraken. De inbrekers waren met twee en zijn duidelijk op bewakingsbeelden te zien. Helaas, de inbrekers hadden een mondmasker op en zijn dus moeilijk herkenbaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven