Trisha doet hartverscheurende oproep: “dat doet me veel pijn”

0
Trisha doet hartverscheurende oproep: “dat doet me veel pijn”
Foto: Photo News

Trisha vertelt in Dag Allemaal hoe ze helemaal gebroken heeft met haar verleden. “Ik heb mijn ouders nu echt opzijgeschoven,” klinkt het bij de 37-jarige zangeres.

Trisha onderhield al langer een moeilijke band met haar ouders. Ook in de afgelopen maanden waarin hun dochter Patricia Govaerts het moeilijk had, kreeg de zangeres geen steun van haar ouders.

“Om het met mij goed te maken is het te laat, maar ik hoopte dat hij het tenminste zou proberen met zijn kleinkinderen,” vertelt Trisha over haar vader. “Hij is zelfs nog nooit met hen naar de speeltuin geweest.”

Over haar moeder kan Trisha kort zijn: “Laat ik het erbij houden dat zij een apart geval is.” Trisha trekt ondertussen haar conclusies en verbreekt daarom alle banden met haar ouders: “Mijn ouders leven nog, maar toch voelt het alsof ze er niet meer zijn en ik in de rouw ben. Dat doet me veel pijn,” aldus Trisha die toegeeft dat niemand zo’n gemis kan invullen. “Zelfs mijn schoonouders niet, aan wie ik nochtans wél veel heb.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven