Steve Tielens in tranen na zwaar verdict voor Monique: “ik ben niet bang om te sterven”

0
Steve Tielens in tranen na zwaar verdict voor Monique: “ik ben niet bang om te sterven”
Foto: Photo News

Steve Tielens staat door de coronacrisis misschien wel voor de moeilijkste periode in zijn carrière en dan is zijn steun en toeverlaat Monique ook nog eens zwaar ziek. Monique lijdt immers aan botkanker…

“Ik ben er echt kapot van,” vertelt de zanger in Dag Allemaal terwijl hij zijn tranen de vrije loop laat. Steve Tielens brengt Monique driemaal per week een bezoekje in het ziekenhuis waar de 76-jarige Monique zich kranig houdt.

“Zo’n diagnose voelt alsof ze met een hamer op je hoofd slaan,” geeft Monique toe. “Maar ik heb de situatie aanvaard en laat mijn hoofd niet meer hangen,” klinkt het moedig bij Monique.

Soms lijdt Monique onhoudbare pijnen, maar gelukkig wordt ze goed verwend in het ziekenhuis. Al beseft ook Monique welk lot haar mogelijk boven het hoofd hangt: “Ik ben niet bang om dood te gaan. Ik heb mijn euthanasiepapieren al in orde gebracht. Eens het lijden niet meer draaglijk is, dan wil ik gaan,” vertelt Monique openhartig in het weekblad.

Maar haar grote droom houdt haar momenteel recht: ooit weer een optreden van Steve te kunnen bijwonen. “Hoe mooi zou dat zijn?” klinkt het hoop vol bij Monique.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven