Natalia in paniek over borstvoeding: “Als ze niet genoeg drinkt, raak ik in paniek”

0
Natalia in paniek over borstvoeding: “Als ze niet genoeg drinkt, raak ik in paniek”
Foto: Photo News

Natalia werd enkele maanden geleden mama van een dochter Bobbi-Loua. Dochter en mama stellen het al bij al goed en toch maakt Natalia zich wel eens zorgen. Zij heeft met het mama worden ook meteen een zwakke plek bij zichzelf ontdekt: kan zij haar dochter wel voldoende eten geven?

“Mijn zwakke plek als moeder op dit moment? Mijn meisje kunnen blijven voeden met de beste powerfood ter wereld. Borstvoeding werd zoiets delicaat voor mij”, schrijft Natalia op Facebook.

“Als de melk die ik afkolf verspild wordt, word ik boos, als mijn borsten te lang ‘leeg’ blijven of als ze niet genoeg drinkt, raak ik een beetje in paniek. Het idee om haar niet te kunnen ‘voeden’ naar haar behoeften, pfieuw… Maar in mijn gedachten weet ik dat het ok is, ook als ik het niet meer kan of wanneer ik op een dag stop met borstvoeding geven. Het komt wel goed met haar. Ze is zo sterk, en zo levend!! Aan alle vrouwen die borstvoeding geven of niet, jullie zijn geweldig, jullie zijn de bron en jullie zijn mama! “

Dit bericht bekijken op Instagram

My weak spot in motherhood at this point? Being able to continue to feed my girl with the best powerfood in the world. Breastfeeding became such a delicate thing to me. If the milk that i pump gets spoiled, i get mad, if my boobs get ‘empty’ for too long or if she doesn’t drink enough, i kinda panic. The idea of not being able to ‘feed’ her to her needs, pfieuw… But in my mind i know it’s ok, also if i can’t do it anymore or when i stop breastfeeding one day. She’ll be fine. And strong, and so alive!! ☺️ To all the women out there, breastfeeding or not, you are amazing, you are the source and you are MOM! 🙏🏽❤️ #empoweringwomen #breastfeeding @postbabybelly @postpregnancylife #mygirl #bobbi-loua #scaredsometimes but also #happymom

Een bericht gedeeld door Natalia Druyts (@nataliamusic) op

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven