Goedele Liekens neemt opvallend besluit: “sporten doe ik niet meer”

0
Goedele Liekens neemt opvallend besluit: “sporten doe ik niet meer”
Foto: VRT

Goedele Liekens geeft in een interview met De Morgen toe dat ze gestopt is met sporten. Drie jaar geleden liep de seksuologe nog de 20 kilometer van Brussel, maar dat was haar laatste grote wapenfeit.

“Toen heb ik mij in drie maanden tijd klaargestoomd. Maar vorige zomer heb ik dan 2,5 maanden in een rolstoel gezeten, dan opnieuw leren stappen. Ik zit nog altijd met een hoop ijzers en verwrongen dingen in mijn voeten. Wandelen probeer ik elke dag te doen met Maurice, maar verder neen, spijtig genoeg niet,” heeft Goedele Liekens leren luisteren naar haar lichaam.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven