Harry moet Meghan troosten: “ze huilt de hele dag”

0
Harry moet Meghan troosten: “ze huilt de hele dag”
Foto: Isopix

Meghan Markle is de wanhoop nabij. De echtgenote van prins Harry heeft last van ‘knobbelvoeten’ en die kwaal bezorgt haar de laatste tijd weer helse pijnen. Meghan ligt de hele dag in bed en huilt non-stop.

Gelukkig krijgt ze veel steun van Harry en haar moeder Doria, lezen we in TV Familie. Ook haar moeder leed aan de kwaal ‘hallux valgus’ maar een operatie was voor Doria een oplossing, terwijl gelijkaardige operaties bij Meghan telkens mislukken.

Ook de kleine Archie weet altijd een lach op het gezicht van zijn mama te toveren. Hij is ondertussen één jaar en begint vrolijk woordjes te brabbelen. “Hoeveel pijn ze ook heeft. Meghan kan er echt van genieten om hem bezig te zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven