Bart Peeters: “Dat blijft een wezenlijk probleem”

0
Bart Peeters: “Dat blijft een wezenlijk probleem”
Foto: Photo News

Nog een goede twee maanden en Bart Peeters staat in de Lotto Arena om zijn eerder dit jaar uitgestelde concerten in te halen. Of toch, dat is het plan. Net zoals heel wat andere artiesten, heeft Bart Peeters er geen flauw idee van of die concerten zullen kunnen doorgaan.  Het gaat om de 7 concerten die normaal gezien in de maand mei gespeeld zouden worden, maar door de toen geldende coronamaatregelen konden die concerten niet doorgaan. Of dat in september wel kan? Dat zal de komende weken duidelijk worden.

Voor een wereldster als Paul McCartney is het niet anders: ook hij zit thuis met zijn vingers te draaien, mogelijk nog voor een héél lange periode zelfs. “Paul McCartney mag dan een god van The Beatles zijn, hij heeft ook driehonderd Engelsmannen mee die potentieel iedereen in de backstage van Werchter Classic kunnen besmetten”, vertelde Bart Peeters aan Gazet Van Antwerpen.

Zoals de kaarten nu liggen, zullen internationale concerten op topniveau nog niet voor meteen zijn, dat beseft Bart Peeters maar al te goed. “Ik denk dat het nog wel even zal duren voor we hier weer grote concerten van buitenlandse sterren krijgen. En laten we eerlijk zijn: wat is, bijvoorbeeld, de AB in Brussel zonder Amerikaanse en Britse bands? Dat blijft een wezenlijk probleem, toch? “

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven