Kan Ruth Beeckmans deze zware beproeving doorstaan?

0
Kan Ruth Beeckmans deze zware beproeving doorstaan?
Foto: Photo News

VTM gaat een nieuw programma maken: ‘Snackmasters’. In dat programma gaan bekende koks de uitdaging aan om bekende snacks na te maken. Het enige wat zij van gastheer Koen Wauters krijgen is de lijst met ingrediënten. Voor de rest moeten zij zelf alles uitdokteren. Wie kan een Bounty perfect namaken? Of een Big Mac? Een Pims Cake? De producten die door de chefs gemaakt zijn, zullen nadien door de directeur van de producent en door personeelsleden beoordeeld worden. 

Ook Ruth Beeckmans zal in het programma te zien zijn, Koen Wauters stuurt haar iedere week naar de producent. Ruth krijgt de zware taak om het hele productieproces van de originele lekkernij te volgen en in beeld te brengen.  Wij hebben nu al mededelijden met Ruth, want de geur van al die lekkernijen zal moeilijk te weerstaan zijn.
‘Snackmasters’ komt wellicht dit najaar al op tv.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven