Kondigt Margot Hallemans haar afscheid aan Familie aan?

0
Kondigt Margot Hallemans haar afscheid aan Familie aan?
Foto: VTM

Verlaat Margot Hallemans Familie nadat ze ondertussen bijna vijftien jaar lang in de huid kruipt van Hanne Van den Bossche? Familie-kijkers vrezen dat de actrice mogelijks haar afscheid aan de VTM-serie heeft aangekondigd op Instagram…

“De wind blaast het oude weg vandaag… Plaats voor nieuwe plannen in de toekomst,” klinkt de cryptische boodschap van Margot Hallemans op haar Instagram Stories. De actrice plaatste die Stories nadat ze de avond voordien nog een gezellig etentje had met enkele Familie-collega’s, zoals Jasmijn Van Hoof en Idalie Samad.

Haar personage Hanne Van den Bossche wordt in Familie nog altijd vastgehouden door de gewelddadige verpleger Tony (een rol van Jeroen Van Dyck). Het zou dus niet onmogelijk zijn dat er een einde komt aan de aanwezigheid van Margot Hallemans in Familie. Toch zijn er ook redenen om het tegendeel te geloven…

Hanne is zwanger in Familie en ondertussen zijn de makers van Familie op zoek naar een pasgeboren jongetje om te figureren in de serie. Die opnames zullen binnenkort plaatsvinden. Dat wijst er mogelijk op dat Hanne zal bevallen van een jongetje én dat die opnames nog moeten plaatsvinden. Met andere woorden: dat Margot Hallemans nog draaidagen heeft.

Bovendien is er ook de recente uitspraak van de actrice in Dag Allemaal dat ze zich nog steeds goed voelt op de set van Familie. Tot hoelang ze de rol van Hanne zal blijven spelen? “Tot zolang ik het zelf leuk vind, en dat is nog altijd zo. Ik weet wel dat het niet mogelijk is om elk personage de hele tijd een stevige verhaallijn te geven, maar ik ben superblij nu. Hier kan ik mijn ei in kwijt,” klonk het enkele weken geleden nog in het weekblad;

Of Margot Hallemans haar afscheid aan Familie aankondigde via haar Instagram Stories is dus allesbehalve zeker. De actrice heeft immers heel wat andere professionele bezigheden, zoals yoga-initiaties. Misschien heeft haar geheimzinnige boodschap daar wel iets mee te maken…

De commotie die de boodschap veroorzaakte bij de vele Familie-kijkers is alvast een teken aan de wand dat Margot Hallemans als Hanne Van den Bossche nog steeds enorm geliefd is. En zoals Margot Hallemans haar boodschap op Instagram beëindigt: ‘to be continued…’

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven