James Cooke moet nieuwe musical uitstellen

0
James Cooke moet nieuwe musical uitstellen
Foto: Uitgezonderd.

Niet alleen het huwelijk van James Cooke moet naar volgend jaar uitgesteld worden, ook de nieuwe musical rond Pocahontas zal pas in 2021 gespeeld kunnen worden.

Het is al de tweede keer dat Uitgezonderd., het productiehuis van Bob Jennes en James Cooke, de productie moet uitstellen. En dat opnieuw als gevolg van de coronamaatregelen. Maar uitstel is zeker geen afstel. “Het gaat er zeker van komen. We zouden dolgraag nu al spelen, we missen ons publiek, we missen de interactie, het theater, het podium… We kunnen niet wachten om onze liedjes te laten horen en ons publiek te verwennen met een heerlijke, stoere, hartverwarmende musical. Maar de veiligheid van onze bezoekers en onze acteurs is voor ons het hoogste goed.”, verklaart James Cooke.” 

In Pocahontas, de musical zien we onder andere Silke Mastbooms, Juan Gerlo, Giovanni Kemper en Brahim aan het werk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven