Gert Verhulst springt gat in de lucht: huwelijk James Cooke uitgesteld

0
Gert Verhulst springt gat in de lucht: huwelijk James Cooke uitgesteld
Foto: Photo News

Er zijn mensen die eigenlijk blij zijn dat een huwelijk uitgesteld is, Gert Verhulst is één van hen. Hij mag dan wel zelf al ruim een jaar getrouwd zijn, Gert Verhulst was blij met nieuws dat James Cooke en Dorian pas in 2021 trouwen. “Ik zag de opluchting in zijn ogen”, lacht James deze week in Story. “Nu heeft hij een jaar extra tijd om mijn vrijgezellenfeest te organiseren, en dat is welkom, want het liep nie allemaal van een leien dakje. Gert is heel creatief, maar organiseren is niet zijn sterke kant. Op dat vlak mag hij zijn beide pollen kussen dat hij Ellen heeft”, reageert James in Story.

Wellicht is James één ding uit het oog verloren: Gert heeft heel wat vrienden en personeel dat goed is in organiseren en die zullen maar wat graag een handje helpen bij het organiseren van het meest spraakmakende vrijgezellenfeest ever.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven