Bab Buelens waarschuwt Vincent Fierens

0
Bab Buelens waarschuwt Vincent Fierens
Foto: Qmusic

Sinds maandag is actrice Bab Buelens tussen 6 en 9 uur in de ochtend op Qmusic te horen. Samen met Vincent Fierens mag zij tijdens de zomervakantie luisterend Vlaanderen wekken en dat is meteen het grote radiodebuut van Bab Buelens.
“Ik ben geen ochtendmens, neen. Ik kruip doorgaans vrij laat in bed, dus ik moet nu mijn bioritme helemaal omgooien”, vertelde Bab aan Gazet Van Antwerpen.

Vincent Fierens is een verwittigd man, hij gunt Bab in de ochtend best een momentje om wakker te worden. “Zondag ging ik al om half zeven ’s avonds slapen, zodat ik om half vier weer kon opstaan. Drie keer raden: ik lag de hele nacht half wakker. Al had dat ook te maken met de zenuwen”, geeft Bab Buelens toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven