Opgelet voor valse Koen Wauters!

0
Opgelet voor valse Koen Wauters!
Foto: VTM

Aandacht, aandacht! Er gaat een valse Koen Wauters de ronde. Op Instagram is sinds kort de account koenwauters2060 actief, ook bereikbaar via koenwautersofficiel . Maar het gaat niet om de echte Koen Wauters van Clouseau. De accountnaam doet dat weliswaar vermoeden, maar het gaat dus om iemand die zich ten onrechte uitgeeft voor de zanger van Clouseau.

“Hallo, lieve fans, ik hoop dat je het goed doet en dat je geniet van de opsluiting omringd door je dierbare geliefden, ik profiteer van de kleine vrije tijd die ik nu heb om je een bericht achter te laten”,  klinkt het. De echte Koen Wauters zou zeker niet zo’n idiote tekst neerpennen, zeker weten.
Opletten dus, iedereen kan zich voor gelijk wie uitgeven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven