Linde Merckpoel waarschuwt haar vriend Jef

0
Linde Merckpoel waarschuwt haar vriend Jef
Foto: VRT

Linde Merckpoel is sinds een tijdje gelukkig samen met haar vriend Jef. De presentatrice had eerder onder andere een relatie met Gilles De Coster, maar aan die relatie kwam enkele jaren geleden een einde. In Het Nieuwsblad vertelde Linde Merckpoel dit weekend hoe zij over overspel denkt. “Beide is mij al overkomen: bedriegen en bedrogen worden. In mijn relatie zou het niet aanvaardbaar zijn. Ik zag al koppels erop stuklopen, maar ik zag er ook die dat te boven kwamen en daar zotveel sterker uitkwamen. Want dat is de absolute bodem hé, dan ben je écht verplicht om je relatie eens te fileren”, reageert de zwangere Linde Merckpoel.

Maar mag haar vriend Jef eraan denken om Linde met een andere vrouw te bedriegen? “Dat weet ik niet. Dat weet je pas als het je is overkomen”, klinkt het verder. “Ik ben alleszins blij dat het met in deze relatie nog niet is overkomen. Het hangt ook van je partner af: is hij nog bereid om tot de bodem te duiken met u? Je moet er klaar voor zijn om daar eerlijk naar te kijken. Superpittig, maar meerdere koppels rond mij hebben dat gedaan. Straf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven