Deze BV heeft een oogje op Julie Vermeire

0
Deze BV heeft een oogje op Julie Vermeire
Foto: VIER

Julie Vermeire heeft zich in de harten van gans Vlaanderen genesteld sinds ze Dancing with the Stars won op VIER. En ook De Mol-kandidaat Christian is fan van de dochter van Julie Vermeire. Zowel Julie als Christian zijn trouwens erg populair op TikTok.

“ik ben volop de wonderen van de sociale media aan het ontdekken en ik amuseer me daar enorm mee,” aldus Christian die naast 100.000 volgers op TikTok ook 40.000 volgers op Instagram heeft.

Christian onthult in TV Familie ook wie zijn favoriete TikTokker is: “Julie Vermeire! Die is altijd zo enthousiast. Ze straalt enorm veel positiviteit uit en dat vind ik cool. Ze danst ook supergoed én is origineel in haar dansjes,” looft Christian de dochter van Jacques Vermeire die op TikTok maar liefst 180.000 volgers heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven