Kim Clijsters praat met overleden vader Lei

0
Kim Clijsters praat met overleden vader Lei
Kim Clijsters - VRT

Kim Clijsters had altijd een goede band met papa Lei Clijsters. Toen de voormalige voetballer op 4 januari 2009 overleed aan de gevolgen van kanker was dat een erg zware klap voor onze tennislegende.

‘Papa was alles voor mij. Ik kan het moeilijk uitleggen, maar hij wist precies altijd perfect wat er moest gebeuren. En dat mis ik nu’, vertelde Kim Clijsters aan Ben Crabbé in het programma “Karakters”.

‘Maar we geloofden allebei dat er nog contact zou zijn na zijn dood’, vervolgde Kim. ‘Daar hebben we in zijn laatste weken veel over gepraat. En dat is uitgekomen. Ook na zijn dood stuurt papa me nog tekens.’

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven