Rode Duivel Thomas Meunier hakt knoop door

0
Rode Duivel Thomas Meunier hakt knoop door
Isopix

Rode Duivel Thomas Meunier zet straffe prestatie neer. Rode Duivel Thomas Meunier is de derde Belg die ingelijfd is bij Borussia Dortmund, dat laat de club weten. De komende vier jaar is Meunier bij de Duitse club aan het werk. “Thomas Meunier is een speler die zijn kwaliteit op het hoogste niveau bewezen heeft in de Champions League en het nationale elftal”, reageert sportdirecteur Michael Zorc.

Meunier begon zijn sportcarrière bij Club Brugge waar hij vijf jaar voetbalde. Nadien maakte hij deel uit van Paris Saint-Germain. Daar was hij nu transfervrij.  De verhuis naar Dortmund is op zich niet eens een onlogische keuze. Bij Dortmund spelen ook Axel Witsel en Thorgan Hazard.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven