Maggie De Block: “ja, ik heb fouten gemaakt”

0
Maggie De Block: “ja, ik heb fouten gemaakt”
Maggie De Block - VTM

Maggie De Block heeft op de Franstalige openbare omroep eindelijk toegegeven dat ze in haar aanpak van de coronacrisis fouten heeft gemaakt. “Ja, ik heb fouten gemaakt,” geeft de minister van Volksgezondheid toe, maar de Open VLD-politica voegt er meteen aan toe: “Maar wie niets doet, kan niets misdoen.”

Maggie De Block ligt in Wallonië nog zwaarder onder vuur dan in Vlaanderen. De minister begrijpt dat het volk mort en niet tevreden is met de aanpak van de overheid. “Zeker bij mensen die gezondheidsproblemen hebben gehad of die dierbaren hebben verloren,” klinkt het bij de minister.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven