Samson & Marie komen met zomersingle en nieuwe reeks op Ketnet!

0
Samson & Marie komen met zomersingle en nieuwe reeks op Ketnet!
Ketnet

Vorig jaar nam Marie het stokje over van haar vader Gert en werd zij het extra baasje van Samson. Na de afscheidsshows van Samson & Gert en een eerste succesvolle single ‘Samson & Marie’, komt het duo nu met een nieuwe zomersingle: ‘Grote rode luchtballon’. In ‘Grote rode luchtballon’ gaan Samson & Marie op avontuur en nemen zij ons mee op een reis op grote hoogte. Daarnaast krijgt het sympathieke duo binnenkort een geheel eigen nieuwe reeks op Ketnet!

Marie Verhulst: ”Het was een feestje om samen met Samson de nieuwe zomersingle op te nemen en een vaart te maken in zo’n mooie luchtballon! Onze nieuwe serie wordt ook echt héél leuk. Ik kan echt niet wachten tot iedereen onze avonturen kan bekijken!”

De nieuwe zomersingle ‘Grote rode luchtballon’ van Samson & Marie is vanaf nu te beluisteren via Spotify, Apple Music en Deezer. De bijbehorende videoclip is vanaf 26 juni te zien op Studio 100 TV, het Youtube kanaal van Samson en de gratis Studio 100 GO app.

De avonturen van Samson & Marie zijn vanaf maandag 28 september te zien op Ketnet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven