Kim Clijsters neemt ingrijpende beslissing

0
Kim Clijsters neemt ingrijpende beslissing
VTM

De gewezen nummer één in het tennis is haar koffers aan het pakken. Volgend weekend verhuist Kim Clijsters samen met haar gezin naar de Verenigde Staten. Dat schrijft Radio 2 op z’n website.

Het was burgemeester Liesbeth Van Der Auwera uit Bree die het nieuws op Radio 2 vertelde. ”Ze heeft me er vorige week zelf over gebeld. Dat betekent heel veel voor haar en voor haar familie. Maar ik heb beloofd dat we haar hier in Bree gaan blijven steunen en dat we gaan blijven supporteren. We hopen dat ze nog veel kan bereiken in haar carrière.”

En dat betekent dus dat Kim Clijsters haar hebben en houden aan het inpakken in. De verhuis zou mogelijk te maken hebben met een nieuw contract voor haar man Brian Lynch. De geruchten gaan de ronde dat die een contract bij NBA-team Brooklyn Nets zou tekenen.

Of de verhuis van Clijsters naar de VS definitief is, is niet duidelijk. In Bree zullen ze Kim zeker missen, niet in het minst in haar tennisschool waar Kim enorm graag gezien was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven