Klaasje deelt hartverwarmende boodschap voor Julia

0
Klaasje deelt hartverwarmende boodschap voor Julia
Foto: Play4

Zaterdagavond keken we massaal naar ‘K2 Zoekt K3’ en zagen we met z’n allen Julia Boschman uit Bergen-op-Zoom met de overwinning aan de haal gaan. Niet Diede, niet Amy, niet Celester maar wel Julia mag zich vanaf nu een K3-tje noemen en daar is zij uiteraard tevreden mee. Wie ook blij is, is Klaasje Meijer. Zij beleefde zaterdagavond haar allerlaatste officiële K3-moment en keek in de backstage uiteraard spannend mee naar de show.

Ruim zes jaar geleden stond Klaasje ook op het podium en werd zij samen met Hanne en Marthe tot de nieuwe K3 uitgeroepen. En nu is Julia dus de gelukkige die in haar voetsporen mag treden. Klaasje steekt niet weg dat zij tevreden is dat Julia haar mag opvolgen. “Gefeliciteerd liefste Julia! Je bent een toppertje, en ik ben blij dat jij K3 weer volledig maakt!”, schrijft Klaasje op Instagram Stories.

Klaasje sluit af met een boodschap voor het nieuwe trio: “Jullie gaan knallen girls!!!”.

Voor ‘verliezers’ Diede, Amy en Celester heeft Klaasje ook nog een mooi woordje over: “Jullie hebben het ook echt fantastisch gedaan! Jullie straalden in dit programma en daar mogen jullie trots op zijn”, besluit Klaasje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven