Nick Kraft razend na K2 Zoekt K3: ‘Ik schaam mij’

0
Nick Kraft razend na K2 Zoekt K3: ‘Ik schaam mij’
Foto: Play4

Op de sociale media hebben de mensen zich zaterdagavond eens goed laten gaan. Heel wat kijkers van ‘K2 Zoekt K3’ hadden kritiek de zangkwaliteiten of het lichaam van Amy, Celester, Diede en Julia. Kritiek mag, maar haatreacties zoals wij en Nick gelezen hebben, dat is écht niet oké.  Het is duidelijk dat er nog heel wat werk aan sommige mensen is en dan hebben we het niet over de K2 Zoekt K3-finalisten, maar wel over de ‘haters’ die op de sociale media ver over de schreef gingen. “Wat een schaamteloze reacties weeral. Haat naar deze dames die hun droom najagen?” schreef Nick op Instagram Stories.

“Dames die door een wedstrijd in de finale komen, hun uiterste best doen om bij K3 te mogen zingen. 1 voor 1 dames met een uniek talent, unieke looks en uniek karakter. Wie het beste is, dat is subjectief”, gaat Nick Kraft uit Big Brother verder.

“Ik schaam mij voor deze ‘internet mensheid’. Haat en afgunst naar deze vier toppers. De beste stuurlui staan aan wal zeker, in dit geval heel zielige respectloze stuurlui zonder empathie”, meent Nick.

Hij heeft dan ook een gouden tip voor de mensen die op een onrespectloze manier reageerden: “Ik zeg altijd: als ge het beter kunt en beter weet, dan moete zelf meedoen, dat is da allemaal opgelost.”

Voor zij die het niet zien zitten om mee te doen of misschien te slecht waren om voor ‘K2 Zoekt K3’ geselecteerd te worden, deel Nick nog goede raad. ”Get a f*cking life en steek uw negatieve energie in uw eigen leven om er iets positiefs van te maken, want als je zo gefrustreerd bent, newsflash, dan wordt het tijd om er iets aan te veranderen, because you are the only problem.”

Tot slot staat Nick erop om Amy, Celester, Diede en Julia te feliciteren. “Dikke proficiat aan de vier finalisten en de winnares, ik ben benieuwd naar de carrières van jullie alle 4, het is jullie van harte gegund”, besluit Nick.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven