Laura Tesoro: “dat is echt het minst leuke aan dat programma”

0
Laura Tesoro: “dat is echt het minst leuke aan dat programma”
Foto: VTM

Laura Tesoro brak zelf volledig door dankzij The Voice van Vlaanderen, maar ondertussen mag ze ook al enkele jaren opdraven als coach in zowel The Voice Kids als The Voice van Vlaanderen. Hoe graag zit Laura in die draaistoel?

“Het blijft ongelofelijk dat ik dat al zoveel jaar mag doen. Het is leuk om met mensen te werken en de beste versie van henzelf naar boven te laten komen.” Eén iets steekt er telkens weer bovenuit…

“Soms kunnen we kandidaten zo laten groeien dat ze dingen doen die hun eigen verwachtingen overstijgen. Nadien zijn ze dan superfier als ze de beelden terugzien. Ervoor zorgen dat een kandidaat buiten zijn comfortzone treedt of gewoon staat te shinen op het podium is het mooiste wat er is.” Al zijn er ook moeilijkere momenten aan zo’n talentenjacht…

Hoe moeilijk is het om kandidaten teleur te stellen? “Dat is het minst leuke van de opdracht”, geeft Laura Tesoro toe in Primo. Al beseft Laura één ding maar al te goed…

“We kunnen alleen maar rechtuit zijn. Eerlijkheid duurt het langst en het is ook maar één mening. Het is niet omdat ik me niet omdraai dat het betekent dat de performance niet goed is”, benadrukt Laura Tesoro in Primo. En dan spreekt Laura één wens uit…

“Ik hoop dat mensen daar niet te zwaar aan tillen. Het is en blijft een wedstrijd, dus zijn er winnaars en verliezers. Het is niet tof om mensen teleur te stellen, maar de kandidaten weten dat als ze eraan beginnen”, klinkt het nuchter bij Laura Tesoro in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven