Florence uit Blind Getrouwd: “we moesten een testament opstellen”

0
Florence uit Blind Getrouwd: “we moesten een testament opstellen”
VTM

Florence Vandoorne kennen we allemaal nog van toen ze in Blind Getrouwd in het huwelijksbootje stapte met Jiri Punt. Florence komt nu met een opvallende onthulling over het VTM-programma…

Een volger op Instagram polst bij Florence hoe rechtsgeldig zo’n televisiehuwelijk in Blind Getrouwd is. En dan komt Florence met een opvallende onthulling…

Florence benadrukt dat een huwelijk uit Blind Getrouwd rechtsgeldig is. Alles gebeurt zoals het hoort. En daar hoort dus ook een bezoekje aan de notaris bij waar je een duidelijk document moet opstellen…

“Er komt op voorhand heel wat bij kijken, zoals het opstellen van een testament en een bezoek bij de notaris waarbij we allebei ons huwelijkscontract moesten tekenen”, verduidelijkt Florence uit Blind Getrouwd tijdens een Q&A op haar Instagram Stories. Maar krijg je dan meteen ook al de naam van je anonieme partner onder ogen?

“Bij mij waren Jiri zijn naam en handtekening bedekt met post-its omdat hij enkele dagen eerder al was gaan tekenen”, verduidelijkt Florence hoe de anonimiteit bewaard blijft voor ze elkaar voor het eerst ontmoeten tijdens het huwelijk. Wilde Florence niet even spieken?

Florence benadrukt dat het inderdaad even spannend was toen: “Want zijn naam lag toen letterlijk voor mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven