Problemen voor Lauren Müller uit Thuis: “het is voor mij nog wat zoeken”

0
Problemen voor Lauren Müller uit Thuis: “het is voor mij nog wat zoeken”
VRT

Lauren Müller kennen we allemaal als Thilly uit Thuis. Thilly heeft voor de kijkers nog maar weinig geheimen, maar wie is Lauren Müller? Wat is de meest ergerlijke karaktertrek van de Thuis-actrice?

“Mijn perfectionistisch controlekantje”, geeft Lauren Müller toe in gesprek met Primo. “Daardoor klamp ik me aan te veel mogelijke scenario’s vast en laat ik de dingen niet genoeg op mij afkomen.” En dan stelt er zich één duidelijk probleem…

“Mocht ik daar wat meer toe in staat zijn, dan zou ik zeker meer genieten”, geeft de Thuis-actrice toe. “Dat is waarschijnlijk mijn ware natuur, maar een mens vormt zich doorheen de jaren en voor mij is het vaak een zoeken naar de juiste balans tussen die twee.” En deelt Lauren Müller wel het enthousiasme dat ook Thilly kenmerkt in Thuis…

“Ik stap ook wel in alles met de beste intenties en vaak met veel enthousiasme”, ziet Lauren Müller een gelijkenis met haar personage in Thuis. “Hoewel ik de laatste jaren heb geleerd dat juist wat te temperen, om écht goed naar m’n buikgevoel en hoofd te luisteren.” Op die manier vermijdt ze een valkuil…

“Om niet halsoverkop in iets te springen”, verduidelijkt Lauren Müller in Primo. “Maar mijn beste karaktertrek, denk ik: don’t judge a book by its cover. Ik geef alles en iedereen een eerlijke kans. Ik oordeel nooit op het eerste gezicht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven