Roel Vanderstukken uit Familie: “het stopt nooit”

0
Roel Vanderstukken uit Familie: “het stopt nooit”
Foto: DPG Media

Roel Vanderstukken kennen we sinds 2012 als ‘Benny’ in Familie. De acteur onthult nu wat acteren in een soap zo zwaar maakt…

Tijdens de midseasonfinale zakte Benny levenloos in elkaar nadat hij van dichtbij in de borst was geschoten. Zijn dit de verhaallijnen die het na al die jaren nog steeds uitdagend maken om in een dagelijkse soap mee te spelen?

“Zeker”, geeft Roel Vanderstukken toe in Primo. “In een soap blijft alles doorlopen. Dat is ook het zware eraan als acteur: het stopt nooit en spanningsbogen in verhalen vloeien een beetje door elkaar.” Maar dan wijst de Familie-acteur op dat ene verschil…

“Maar bij een midseason werk je toe naar een hoogtepunt. Dat maakt het extra interessant. Niet alleen voor de kijkers, maar ook voor de cast.” De Familie-acteur verduidelijkt waarom…

“Zo had ik niet alleen meer scènes, maar ook meer actie, en dat is altijd verfrissend. Je merkt ook op straat dat mensen vooral met dit soort verhaallijnen meeleven”, geeft Roel Vanderstukken toe in gesprek met Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven