James Cooke emotioneel: “merci lieve vriend”

0
James Cooke emotioneel: “merci lieve vriend”
Foto: Studio 100

James Cooke heeft een emotioneel dankwoord geschreven aan Gert Verhulst. Voor de twee was het een bijzondere dag. Wat was er aan de hand?

Het was onlangs exact twee jaar geleden dat de kijker afscheid moest nemen van James Cooke en Gert Verhulst als duo op tv. En dan wil James daar toch iets over kwijt…

“Exact 2 jaar geleden namen we afscheid als duo op het scherm”, klinkt het emotioneel bij James Cooke op zijn Instagram Stories. “Na een dikke 200 afleveringen van Gert Late Night en De Cooke en Verhulst Show.” En dan wil James zijn kompaan toch bedanken…

“Wat een jaren…”, klinkt het emotioneel bij James Cooke op Instagram Stories. “Merci, lieve vriend, om in mij te geloven, me mee te nemen in uwen droom en me alles te leren. Zie je graag”, klinkt het emotioneel bij James Cooke terwijl hij op zijn Instagram Stories enkele legendarische beelden toont uit de talkshows.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven