Eline De Munck kraakt na kritiek: “waarom doen mensen dat?”

0
Eline De Munck kraakt na kritiek: “waarom doen mensen dat?”
Foto: DPG Media

Eline De Munck heeft haar hart gelucht nadat ze opnieuw negatieve reacties kreeg op een foto die ze deelde op haar sociale media. Wat was er aan de hand?

“Het maakt me triest dat telkens wanneer ik iets persoonlijks deel – is het nu over of ik gelukkig ben  hoe ik zorg draag voor mezelf en mijn lijf of over hoe ik werk – daar altijd mensen met negativiteit op moeten reageren”, klinkt het emotioneel bij Eline De Munck op haar Instagram Stories. En dan wil de zakenvrouw daar één iets aan toevoegen…

“Ik voel me daardoor de mond gesnoerd over hoe ik in mijn eigen leven sta”, geeft Eline De Munck toe. “Ik deel mijn leven, mijn visie op de dingen. Want dat is toch waar dit medium voor dient?” stelt Eline een retorische vraag. Al wil Eline één iets benadrukken…

“Ik oordeel daarbij over niemand, vind mezelf niet beter dan een ander en laat me nooit negatief uit over anderen.” Toch blijven die negatieve reacties binnenstromen. En dan klinkt een pijnlijke onthulling bij Eline De Munck…

“Door dit soort reacties voel ik me angstig om mezelf te mogen zijn”, klinkt het eerlijk bij de ODette Lunettes-oprichtster. “Daarom een warme oproep om wat liever te zijn.” En dan heeft Eline nog een duidelijk advies…

“If you don’t like what you see, ontvolg me dan. Simpel”, raadt Eline De Munck alle ‘haters’ aan. “Maar stop aub met al dat negatief gespui want daar heb ik geen boodschap aan.” En dan trekt Eline een duidelijke conclusie…

“Anders veranderen we straks allemaal in grijze muizen die geen mening of kleur meer mogen hebben. Laat staan dat ze durven delen”, klinkt het bij Eline De Munck op Instagram Stories.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven