Lauren Müller uit Thuis: “ik was daar enorm door ontroerd”

0
Lauren Müller uit Thuis: “ik was daar enorm door ontroerd”
Foto: VRT

Lauren Müller kennen we allemaal als Thilly uit Thuis, en de actrice geeft in gesprek met Primo toe dat ze zich nog steeds verbaasd over de impact die ze als Thuis-actrice heeft op de kijkers… Lauren geeft een hartverwarmend voorbeeld…

“In mijn postbakje op het werk vond ik eens een brief aan mij gericht”, vertelt Lauren Müller in Primo. “Een prachtig mooi verhaal, van een jong meisje dat me wou bedanken. Omdat ik haar door een moeilijke periode had geholpen.” Lauren was enorm ontroerd…

“Ik was er écht van gepakt”, geeft de Thuis-actrice toe in Primo. “Het is superschoon dat een personage en jijzelf als speler zoiets kunnen teweegbrengen.” Schreef ze een berichtje terug aan het meisje?

“Er stond geen retouradres bij, dus ik kon haar niet bedanken. Maar misschien, mocht ze dit lezen, zal ze weten dat ik haar bedoel. In dat geval: dank u!” klinkt het emotioneel bij Lauren Müller in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven