Problemen voor Aaron Blommaert: “dan ga je daaraan kapot”

0
Problemen voor Aaron Blommaert: “dan ga je daaraan kapot”
Foto: VTM

Aaron Blommaert schittert in Familie, op het podium en als presentator. Maar waar ligt Aaron ’s nachts wakker van nu hij zo succesvol is? Aaron Blommaert toont zich verrassend emotioneel…

“Er is vandaag veel om ons zorgen over te maken, hè”, zucht Aaron Blommaert in De Morgen. “Maar tegelijkertijd probeer ik me niet blind te staren op wat er allemaal misloopt in de wereld, en probeer ik te kijken naar waar ik vandaag wél een hand kan uitsteken. Of waar ik op een wezenlijke manier kan bijdragen.” Al rijzen er soms twijfels bij de Familie-acteur…

“Je zou kunnen zeggen: wat doet die muziek er in het grote plaatje in godsnaam toe? Toen ik ‘Deurbel’ uitbracht, gebeurde net het onwezenlijke in Gaza.” Aaron voelde zich misselijk worden…

“Terwijl iedereen aan het posten was over die oorlog, moest ik mijn nieuwe single promoten. Wat ben ik toch een clown, dacht ik toen. Daar zat ik echt mee in mijn maag”, geeft Aaron Blommaert toe in De Morgen. Aaron kreeg echter opvallend advies…

“Toen ik over dat gewrongen gevoel vertelde aan een collega, zei die: het is ook belangrijk dat mensen af en toe even afgeleid worden van alle ellende. Als er alleen nog miserie is, ga je daaraan kapot. Dat heeft me toen toch gerustgesteld”, verduidelijkt Aaron Blommaert in De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven