Vervelende vraag voor James Cooke: “ik vind het niet leuk daarover te praten”

0
Vervelende vraag voor James Cooke: “ik vind het niet leuk daarover te praten”
Foto: VRT

De kinderwens van James Cooke en Dorian Liveyns. Steeds weer duikt het onderwerp op in interviews van het BV-koppel. James komt nu met een duidelijk statement…

Toen James en Dorian bekend maakten dat ze de knoop hadden doorgehakt en hun kinderwens definitief hadden opgeborgen, hoopten ze daarmee een streep te trekken onder het thema. Maar nog steeds blijft die vraag terugkomen in interviews…

‘Is de keuze definitief?’ ‘Zijn jullie nog niet teruggekomen op jullie besluit?’ Nog steeds blijven journalisten polsen naar die kinderwens van James en Dorian. James wil in Flair één ding duidelijk maken…

James Cooke benadrukt in Flair nog maar eens dat die keuze definitief is. En dan wil James er toch nog één iets aan toevoegen…

“Ik vind het ook niet zo leuk om daar nog over te praten, want er is al zó veel over geschreven. Het is voor ons een afgesloten hoofdstuk en we staan volledig achter die keuze”, benadrukt James Cooke in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven