Jens Dendoncker kraakt na pijnlijk voorval: “mensen lachten me uit”

0
Jens Dendoncker kraakt na pijnlijk voorval: “mensen lachten me uit”
Foto: VTM

Jens Dendoncker schrijft in zijn biografie openhartig over zijn epilepsieaanvallen. En dan komt de presentator met een pijnlijke waarheid. Niet iedereen blijkt immers bereid te helpen tijdens zo’n aanval…

“Klopt. Dat gebeurde tot tweemaal toe”, vertelt Jens Dendoncker in Flair. “Een keer op een Chirofuif toen ik nog een pak jonger was en toen gooiden ze me gewoon bij het vuilnis omdat ze dachten dat ik een overdosis drugs nam.” En zo herinnert Jens zich nog een pijnlijk voorval…

“En een keer toen ik terugliep van de cinema, want dat was een activiteit dat ik wel nog durfde doen”, verduidelijkt Jens Dendoncker dat hij sowieso al veel binnen bleef. Maar een cinema durfde hij nog wel. Tot die ene keer toen alles fout liep…

“Ik kreeg een aanval, maar de mensen rondom me lachten in plaats van me te helpen. Dat kwam hard binnen en mijn vertrouwen in de mensen kreeg daardoor een serieuze deuk”, geeft Jens Dendoncker eerlijk toe in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven