Nieuwe man in het leven van Valerie De Booser: “I will love you always”

0
Nieuwe man in het leven van Valerie De Booser: “I will love you always”
Foto: Photo News

Sinds afgelopen weekend is er een nieuwe man in het leven van Valerie De Booser. De ex-vrouw van Koen Wauters zit thuis met een extra man want zoon Nono is achttien geworden en vanaf dan man je jezelf officieel man noemen.

De achttiende verjaardag van zoonlief Wauters kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Valerie plaatste een liefdesverklaring aan haar zoon op haar sociale media. “Let me love you a little more, even now you’re not little anymore 🫶🏼 Happy 18 jongeman! I will love you always, forever Nono Wauters”, lezen we op de Instagram van mama Valerie De Booser.

Van een echt feest lijkt er nog geen sprake te zijn, dat staat mogelijk later nog op de planning. Nono, geniet van jouw 18e verjaardag en nieuw levensjaar! En ook voor mama Valerie De Booser en papa Koen Wauters een dikke proficiat!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven