Zorgen voor Pommelien Thijs: “dan vrees ik het ergste…”

0
Zorgen voor Pommelien Thijs: “dan vrees ik het ergste…”
Foto: VTM

Pommelien Thijs geeft toe dat ze wel eens worstelt met haar mentale welzijn. Zeker als ze slecht nieuws krijgt heeft Pommelien het bijzonder moeilijk. Wat is er aan de hand?

“Ik zou weleens een paar maandjes willen verdwijnen in de anonimiteit. Even reizen met vriendinnen ofzo. Ik heb daar wel nood aan”, geeft Pommelien Thijs toe in gesprek met Flair. Één ding is duidelijk…

“Ik wil niet enkel en alleen bezig zijn met mijn job of al volledig opgebrand zijn tegen mijn vijfentwintigste”, verduidelijkt de #LikeMe-ster in Flair. “Verder kan ik niet zo goed omgaan met slecht nieuws.” Pommelien formuleert het als volgt…

“Ik trek me problemen van anderen heel hard aan. Als mijn vrienden met iets zitten, dan voel ik dat ook heel hard. Ik kan hen natuurlijk een dikke knuffel geven en erover praten, maar als het over het wereldnieuws gaat, is dat natuurlijk wat moeilijker.” En dan geeft Pommelien toe dat ze zich zorgen maakt…

“Ik kan dan heel nihilistisch worden en denken dat onze wereld naar de vaantjes gaat. Daar moet ik mezelf snel weer uithalen”, verduidelijkt Pommelien Thijs in gesprek met Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven