Thuis-acteur Pol Goossen in tranen: “we moesten hem laten inslapen”

0
Thuis-acteur Pol Goossen in tranen: “we moesten hem laten inslapen”
Foto: VRT

Pol Goossen kennen we allemaal als Frank Bomans uit Thuis, maar in tegenstelling tot zijn personage is de acteur een emotionele mens, én een echte dierenvriend. Pol Goossen getuigt over het droevige afscheid van zijn trouwste vriend…

Pol Goossen adopteerde de Golden Retriever Wap en veertien jaar lang waren de twee beste maatjes. Tot Wap in 2018 overleed. Wat was er aan de hand?

“Hij was op, de dierenarts heeft hem laten inslapen”, klinkt het stilletjes bij Pol Goossen in Dag Allemaal. “Wap was een keilieve hond. Ik nam ‘m gewoon mee naar ’t werk, nu staat de urne met z’n assen op m’n bureau.” Heeft Pol nooit een nieuwe hond overwogen?

Een nieuwe hond zag Pol Goossen niet zitten, maar ondertussen gaat hij wel vaak wandelen met de honden van zijn buurvrouw. Pol formuleert het als volgt…

Da’s co-ouderschap, klinkt het in Dag Allemaal. “Maar mijn liefde voor dieren gaat verder dan wat gaan wandelen met een hond of een kat over het bolletje aaien”, benadrukt Pol Goossen die zich inzet voor de politieke partij DierAnimal. “Ik heb respect voor alle leven, en dat mag heel Vlaanderen weten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven