Thuis-actrice Tine Priem ziet meisjesdroom in vervulling gaan: “fantastisch!”

0
Thuis-actrice Tine Priem ziet meisjesdroom in vervulling gaan: “fantastisch!”
Foto: VRT

Tine Priem heeft niet alleen een passie voor acteren, maar ook voor mode. De Thuis-actrice is de eerste vrouwelijke BV die bij e5 een collectie mag uitbrengen. Hoe ging dat in z’n werk?

“Ik heb een grote passie voor mode en denk dat meerdere BV’s dat hebben. We kunnen elkaar maar beter toejuichen. Iedereen heeft zijn eigen stijl en het is mooi om te zien hoe dat naar voren komt in een collectie”, verduidelijkt Tine Priem in Primo. Eén ding is duidelijk…

“Wat ik wel fijn vind, is dat ik de eerste vrouwelijke BV ben bij e5 die een collectie uitbrengt. Dat is echt een meisjesdroom die uitkomt”, kirt Tine Priem van plezier. Hoe zou ze haar collectie omschrijven?

“Ik omschrijf mijn stijl als vrouwelijk en elegant met soms een stoer kantje. Aangezien het een zomercollectie is, ligt de nadruk vooral op het vrouwelijke en elegante”, klinkt het bij Tine Priem in Primo. Al zijn er alternatieven…

“Als je het toch net iets stoerder wil maken, kan je het altijd oppimpen met opvallende accessoires of een stoere bot, bijvoorbeeld”, voegt Tine Priem eraan toe in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven