Prachtige woorden voor Lynn Van den Broeck uit Thuis: “Mathias zegt dat ik talent heb”

0
Prachtige woorden voor Lynn Van den Broeck uit Thuis: “Mathias zegt dat ik talent heb”
Foto: VTM

Lynn Van den Broeck kennen we allemaal als ‘Viv’ uit Thuis, maar we zagen de actrice ook aan het werk in Celebrity MasterChef Vlaanderen. En Lynn doet een opvallende onthulling over haar kookkunsten…

“Ik sta graag in de keuken en bij ons thuis zal niet elke week takeaway op tafel komen”, vertelt de Thuis-actrice in Flair. “Zelfs als ik een drukke, lange dag heb vind ik het nog leuk om iets klaar te maken, want dat ontspant me.” Lynn voegt er een duidelijke uitspraak aan toe…

“Zo verwerk ik dingen die doorheen de dag gebeurden. Koken werkt voor mij eigenlijk therapeutisch”, verduidelijkt Lynn Van den Broeck in Flair. Wat vindt haar partner Mathias Vergels over haar kookkunsten?

Mathias is enorm tevreden over wat Lynn op tafel zet: “Ik heb ook geluk dat hij bijna alles lust, het is geen kieskeurige eter”, lacht Lynn Van den Broeck in Flair. Wat maakt ze dan zoal klaar?

“Ik maak en verzin graag andere combinaties. Mathias zegt dat ik het talent heb om zelfs als er niets in huis of in de frigo ligt toch iets lekkers in elkaar te flansen met de restjes”, krijgt Lynn Van den Broeck mooie complimentjes van haar partner.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven