Zita Wauters: “ik zat wenend te studeren”

0
Zita Wauters: “ik zat wenend te studeren”
Foto: VTM

Zita Wauters geeft in een gesprek met Billie toe dat ze geen goede student was. De dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser geeft toe dat ze zich naar het einde van het middelbaar gesleept heeft…

“Ik was geen goede student, maar mijn ouders vonden school wel echt belangrijk, dus was het voor mij vaak een gevecht”, bekent Zita Wauters in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad.

“Hoeveel keer ik wenend over mijn wiskunde gebogen heb gezeten!” zucht Zita in Billie. En eigenlijk besefte Zita pas achteraf hoe zwaar de worsteling op haar gemoed woog…

“Dat ik eindelijk dat diploma had en mijn hart kon volgen … ik besef nu pas wat een bevrijding dat is geweest voor mij. Ik ben zó gelukkig vandaag”, klinkt het bij Zita Wauters in Billie. Nog nooit spijt gehad dat ze niet is verder gaan studeren?

“Nul, niks, noppes”, spreekt Zita Wauters klare taal in Billie. “Er is niets in mij dat zich kan voorstellen dat ik nu in een klaslokaal zou moeten zitten. Soms stuur ik naar een vriendin om iets te gaan drinken en antwoordt die: Sjoe, ik zit in den blok. En dan val ik uit de lucht. Ik kan me niet voorstellen dat ik nu zou moeten blokken!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven